Zeevracht

Voor zowel Full Container Loads (FCL) en Less Container Loads (LTL) is uw zeevracht bij ons in goede handen. Door een groot netwerk kunnen we voor u de complete afhandeling in havens over heel de wereld verzorgen. We beschikken over de benodigde contacten, hebben de expertise in huis en zorgen er met onze ervaring voor dat we u vlot van dienst kunnen zijn. Wilt u de zeevracht na aankomst in bijvoorbeeld Rotterdam of Hamburg direct laten afhandelen? Wij kunnen u daar goed mee van dienst zijn.

FCL en LCL zeevracht

Gaat het u om FCL of LCL zeevracht? We helpen u het transport zo efficiënt mogelijk vorm te geven. We helpen volle containers te creëren bij een relatief kleine vracht of zorgen ervoor dat u meerdere containers voordelig kunt laten transporteren.

Afhandeling en omladen van zeevracht

We kunnen de zeevracht voor u verzorgen, net als de afhandeling en het omladen. De Bill of Lading maken wij in overleg met u op en vragen eventueel uw ontvanger voor definitieve bevestiging zodat uw zending geen vertraging zal oplopen op zijn eindbestemming. Bovendien kunnen we containers beladen of omladen en direct zorgen voor het verdere transport per wegtransport naar alle bestemmingen.

Uw zeevracht laten verzorgen of meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op, we horen graag van u.