Warehousing

Warehousing kunnen we voor u verzorgen binnen onze eigen groep van bedrijven of via agenten over de hele wereld. We kunnen dus voor u de inslag, opslag, Value Added Logistics en uitslag van goederen plus alle bijbehorende administratieve processen beheren.

Locaties warehousing

Op zoek naar warehousing in verschillende landen? Vanuit onze Nederlandse locaties in Oldenzaal en Giessen beschikken we over zowel de capaciteit als faciliteiten om u daar goed mee van dienst te kunnen zijn. Daarnaast zijn er warehouses in Rzeszow te Polen, Lviv te Oekraïne, Cluj Napoca en Bucharest te Roemenië. Via onze agenten kunnen we daar nog meer locaties aan toevoegen in de meest brede zin van het woord, zodat u op elke locatie in West- en Oost-Europa bent voorzien van professionele en veilige handling van uw goederen.

Value Added Logistics

Binnen de warehousing bieden we u bovendien onze Value Added Logistics. Wenst u de labelling te laten verzorgen? We halen de oude stickers eraf en doen de nieuwe erop of kunnen u van dienst zijn met het ompakken van uw materialen.

Op zoek naar warehousing of onze Value Added Logistics? Neem contact op voor meer informatie, we horen graag van u.