Luchtvracht

Uw luchtvracht is bij ons in goede handen, wij verzorgen het transport door de lucht, efficiënt, betrouwbaar en daar waar mogelijk voordelig. Wilt u zowel de luchtvracht als de afhandeling op de luchthaven laten verzorgen? We kennen de procedures, hebben de contacten en beschikken over de ervaring om u daar op een vlotte en vakkundige wijze mee van dienst te kunnen zijn.

Afhandeling op de luchthaven

We kunnen zowel de luchtvracht zelf als de afhandeling op de luchthaven verzorgen, we zorgen er onder één dak voor dat u het complete proces uit handen kunt geven. Gaat het u specifiek om pharma-luchtvracht dat aan bepaalde voorschriften of vereisten dient te voldoen? Dankzij onze uitgebreide ervaring kunnen we u goed adviseren, verzorgen we het papierwerk en nemen we zowel de luchtvracht als de afhandeling op de luchthaven voor u uit handen. We zorgen voor een AWB en kunnen u op voorhand aangeven hoe het proces eruit zal zien.

Direct uw luchtvracht aanmelden of meer weten over onze expertise? Neem contact met ons op, we vertellen u er graag meer over.